Меню
Малокитаївська
вулиця, Київ29
900–1800

Постачальник щастя №1 – Гапчинська

Дата публікації: 21 листопада 2017

Євгенія Гапчинська – українська художниця, чиї роботи відомі не тільки в Україні, а й за її межами.

Чим же так полюбилися картини Гапчинської? Справа в невимушеності, життєвості і доброті, які дарують її картини з маленькими дітьми, що так схожі на янголів.

Коли подобається художник, хочеться, щоб його роботи були завжди поруч. Для того, щоб подивитися, помилуватися і підняти собі настрій. Ми згодні, що носити з собою картини не дуже зручно, особливо в годину пік в маршрутці. Зменшену версію у вигляді листівки теж часто не візьмеш, тому що вона зімнеться, порветься і втратить свій вигляд. А що, якщо це буде щось компактне, зручне і корисне? Звичайно ж, це канцтовари.

розовые ручки с картинами гапчинской

Серія товарів із зображенням робіт Гапчинської має широкий асортимент, а неї входять:

Любителям творчості Євгенії точно є де розгулятися. Канцтовари від Gapchinska (Гапчинської) стануть хорошим і корисним подарунком на будь-яке свято і вік. Ручки та блокноти завжди будуть у людини під рукою, що приверне увагу оточуючих, адже стильна річ завжди привертає увагу. Записні книжки створюють з якісного паперу та картону, тому не варто сумніватися в їх довговічності.

классные блокноты с картинами гапчинской

Записні книжки бувають різних розмірів і оформлень. Обкладинка буває як тканинної, так і пластиковими. Кожна людина зможе вибрати блокнот від Gapchinska (Гапчинської) в залежності від своїх уподобань. Головне, що їх об'єднує – це якість, стиль, і неповторні зображення милих діток, якими відома Євгенія Гапчинська.

сумки с картинами украинской художницы гапчинской

Крім блокнотів і ручок, хорошим подарунком для любителя творчості Гапчинської стануть рюкзаки, косметички і сумки. Тільки уявіть, як буде радіти маленька дівчинка модниця, коли отримає в подарунок таку красиву сумку з милим ангелом. Сумки виконані з якісного поліестеру, тому прослужать довгі роки. Головне – це правильно вибрати сумку, щоб вона добре підходила. В першу чергу, орієнтуйтеся на те, як регулюється ручка сумки, щоб вона підходила під зріст людини і була зручною.

Але знаєте, є одна маленька проблема у виборі канцтоварів від Гапчиской – це велика кількість товарів з різноманітними зображеннями милих діток. Адже кожна картинка по-своєму незвичайна, як тут вибрати щось певне? Ми часто задаємося питанням: чому ж так полюбилися картинки Євгенії? І ми знайшли відповідь на питання. Справа в тому, що в кожній картинці видно любов до дитинства, щастя і життєрадісності. Іноді саме цього не вистачає в наших буднях. З канцтоварами від Gapchinska (Гапчинської) можна додати в дні багато яскравих фарб. Адже посмішка мимоволі з'являється на обличчі, коли подивишся на діток-ангелів, яких з любов'ю малює Гапчинська.

Щастя в дрібницях, і добре, що це щастя можна купити в образі ручок і блокнотів. Канцтовари Гапчинської огорнуть офіс або домашній робочий стіл теплою і ненав'язливою атмосферою.

Рейтинг: 5.0 із 5, проголосувало: 1

Наші клієнти
alert text
Вгору »

Шановні відвідувачі, на сайті ведуться технічні роботи!

Можуть виникнути проблеми з роботою інтернет-магазину. У випадку труднощів, оформлюйте замовлення через Viber, Telegram або по телефону. Приносимо вибачення за незручності.